Aktuella händelser

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Filosofiska institutionen
  4. Samverkan
  5. Aktuella händelser
  6. "Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

"Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

Fyll i formuläret nedan för att skicka ""Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu" till en vän..

Skicka ""Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Senaste inom samverkan

  • Replik i DN debatt från tre av våra professorer 2019-01-11 Kathrin Glüer, Peter Pagin och Åsa Wikforss har skrivit en replik till en artikel i DN debatt angående s.k. motiverat tänkande. De påpekar att artikelförfattaren har dragit fel slutsatser utifrån sin statistik.
  • Barndomen – inte bara en transportsträcka till vuxenvärlden 2019-01-11 Vilka är egentligen konkurrensens konsekvenser inom individ-och familjeomsorg. Det är ett av Stefan Wiklunds många forskningsområden som har blivit uppmärksammat. Han är docent vid institutionen för socialt arbete med fokus på social barnavård.
  • "Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu 2018-12-19 Är du intresserad av att ta del av den aktuella filosofiforskningen på Stockholms universitet? Filosofisk tidskrift nr 3 2018 ger en bra möjlighet. Åtta av institutionens forskare har i detta nummer publicerat forskningsartiklar i filosofi, skrivna på svenska.