6. "Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

"Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

Fyll i formuläret nedan för att skicka ""Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu" till en vän..

Skicka ""Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu" till en vän.

• Livet blir roligare om man läser filosofi 2019-03-11 Från modern dans, till magisterexamen i praktisk filosofi, till student på Juridicum och forskningsamanuens vid sidan av studierna. Marie Kagrell har alltid varit nyfiken och utforskat allt från vid vilket ögonblick en dansrörelse egentligen övergår i en ny, eller filosofiskt när nödvärn övergår i misshandel, eller juridiskt hur praxis och lagstiftning ska tolkas.
  • Erik Angner i Expressen om konservatismens kris efter allianskollapsen 2019-03-06 I en kommentar till den politiska debatten i Sverige skriver professor Angner om de grundläggande motsättningarna mellan liberalism och konservatism.
  • Foto av Åsa Wikforss Åsa Wikforss tilldelas Natur & Kulturs populärvetenskapliga pris 2019-03-04 Åsa Wikforss, professor i teoretisk filosofi vid Stockholms universitet, tilldelas Natur & Kulturs populärvetenskapliga pris på 100 000 kr för att hon med engagemang och envishet stimulerar till kritiskt tänkande.