Aktuella händelser

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Filosofiska institutionen
  4. Samverkan
  5. Aktuella händelser
  6. "Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

"Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

Fyll i formuläret nedan för att skicka ""Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu" till en vän..

Skicka ""Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Senaste inom samverkan

  • Livet blir roligare om man läser filosofi 2019-03-11 Från modern dans, till magisterexamen i praktisk filosofi, till student på Juridicum och forskningsamanuens vid sidan av studierna. Marie Kagrell har alltid varit nyfiken och utforskat allt från vid vilket ögonblick en dansrörelse egentligen övergår i en ny, eller filosofiskt när nödvärn övergår i misshandel, eller juridiskt hur praxis och lagstiftning ska tolkas.
  • Erik Angner i Expressen om konservatismens kris efter allianskollapsen 2019-03-06 I en kommentar till den politiska debatten i Sverige skriver professor Angner om de grundläggande motsättningarna mellan liberalism och konservatism.
  • Foto av Åsa Wikforss Åsa Wikforss tilldelas Natur & Kulturs populärvetenskapliga pris 2019-03-04 Åsa Wikforss, professor i teoretisk filosofi vid Stockholms universitet, tilldelas Natur & Kulturs populärvetenskapliga pris på 100 000 kr för att hon med engagemang och envishet stimulerar till kritiskt tänkande.