6. "Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

"Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

• Replik i DN debatt från tre av våra professorer 2019-01-11 Kathrin Glüer, Peter Pagin och Åsa Wikforss har skrivit en replik till en artikel i DN debatt angående s.k. motiverat tänkande. De påpekar att artikelförfattaren har dragit fel slutsatser utifrån sin statistik.
  • Barndomen – inte bara en transportsträcka till vuxenvärlden 2019-01-11 Vilka är egentligen konkurrensens konsekvenser inom individ-och familjeomsorg. Det är ett av Stefan Wiklunds många forskningsområden som har blivit uppmärksammat. Han är docent vid institutionen för socialt arbete med fokus på social barnavård.
  • "Stockholmsnumret" av Filosofisk tidskrift ute nu 2018-12-19 Är du intresserad av att ta del av den aktuella filosofiforskningen på Stockholms universitet? Filosofisk tidskrift nr 3 2018 ger en bra möjlighet. Åtta av institutionens forskare har i detta nummer publicerat forskningsartiklar i filosofi, skrivna på svenska.