6. Olle Torpmans avhandling uppmärksammas

Olle Torpmans avhandling uppmärksammas

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

• Erik Angner om tid och tillit 2019-10-29 Varför blir personalens skilsmässor en viktig del av företagens bokslut? Hur ersätter uppmärksamhet pengar? När börjar vi betala med vår integritet, och hur?
  • Människoliv och kulturarv 2019-10-24 Hur ska vi värdera människoliv när kulturarv hotas? Är det alltid rätt att sätta människoliv före fornlämningar? Om en fientlig makt hotar ett kulturarv utan att hota människoliv, kan det ändå vara rätt att skydda kulturarvet på bekostnad av människoliv? William Bülow reder ut i Axess-TV.
  • Vem är du? Identitet, personlighet och populism 2019-10-17 Vilka vi är och varifrån vi kommer är en av vår tids mest brännande frågor. Se Kwame Anthony Appiah samtala om identitet, personlighet och populism med Åsa Wikforss och Merve Emre. Reducerad entré för studenter!
  • Bakom bokhyllan: Vem granskar granskarna? 2019-10-14 Hur kan vi lita på att forskningen vi läser är sann och av god kvalitet? William Bülow, postdoktor i filosofi, och Claudia Bernhard-Oettel, docent i psykologi och chefredaktör för tidskriften Scandinavian Journal of Work and Organizational Psychology deltar.