6. Filosofifestival 2018: Gränsland

Filosofifestival 2018: Gränsland

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Filosofifestival 2018: Gränsland" till en vän..

Skicka "Filosofifestival 2018: Gränsland" till en vän.

• Erik Angner Erik Angner deltar i en vetenskapslunch om: Hur kan vi skapa en lyckligare värld? 2019-04-17 Två filosofer och generalsekreteraren för Effektiv Altruism bidrar med sin forskning för att ge olika svar på frågan: Är det möjligt att skapa en lyckligare värld eller kan vi som bäst hoppas på att minska lidandet, summum malum (det yttersta onda)?
  • Foto av Åsa Wikforss Kunskapspris till Åsa Wikforss 2019-04-09 Stiftelsen ÅForsk tilldelar Åsa Wikforss 2019 års kunskapspris för framstående kunskapsspridning. Tidigare pristagare vid Stockholms universitet är Mårten Schultz (2018) och Per Holmlund (2015).
  • Livet blir roligare om man läser filosofi 2019-03-11 Från modern dans, till magisterexamen i praktisk filosofi, till student på Juridicum och forskningsamanuens vid sidan av studierna. Marie Kagrell har alltid varit nyfiken och utforskat allt från vid vilket ögonblick en dansrörelse egentligen övergår i en ny, eller filosofiskt när nödvärn övergår i misshandel, eller juridiskt hur praxis och lagstiftning ska tolkas.