Press och media

Press & media

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Press & media" till en vän..

Skicka "Press & media" till en vän.

Sommar foto

Filosofiska institutionen
Universitetsvägen 10 D,
Frescati, Stockholm

Filosofiska institutionen
SE - 106 91, Stockholm

Fakturaadress
ref 102

Sociala medier: @filosofiska

• Ny bok av Åsa Wikforss: Därför demokrati 2021-04-15 I Därför demokrati reder Åsa Wikforss ut kunskapens roll i demokratin och förklarar varför och på vilka sätt hoten mot kunskapen också utgör ett hot mot demokratin.
  • Mattias Karlsson som utbildningsminister 2021-04-15 Hur skulle forskning och högre utbildning kunna utvecklas i Sverige om SD får ett avgörande inflytande?
  • Ny bok om matens filosofi 2021-04-13 Henrik Lagerlund publicerar Matens filosofi–Hur du blir en filosofisk foodie.
  • Filosofisk podcast 2021-03-04 Filosofisk tidskrift lanserar härmed Filosofisk podcast, en filosofipodd kopplad till tidskriften som leds av Stina Björkholm, Olle Risberg och Nils Sylvan.