Press och media

Press & media

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

Sommar foto

Filosofiska institutionen
Universitetsvägen 10 D,
Frescati, Stockholm

Filosofiska institutionen
SE - 106 91, Stockholm

Fakturaadress
ref 102

Sociala medier: @filosofiska

• Bakom bokhyllan: Vem granskar granskarna? 2019-10-14 Hur kan vi lita på att forskningen vi läser är sann och av god kvalitet? William Bülow, postdoktor i filosofi, och Claudia Bernhard-Oettel, docent i psykologi och chefredaktör för tidskriften Scandinavian Journal of Work and Organizational Psychology deltar.
  • Det goda livet 2019-10-12 Niklas Möller diskuterar det goda livet i Filosofiska rummet: självförverkligande eller gemenskap, bekvämlighet eller kamp?
  • Varför skaffar vi barn? 2019-10-06 Vissa självklarheter ifrågasätts nästan aldrig. Samtal mellan Jessica Abbott, Sara Eldén, Alexandra Gómez och filosofen Erik Angner.
  • Sara Packalén medverkar i Filosofiska rummet 2019-10-05 Sara Packalén diskuterar grunden till värdegrunden tillsammans med Olle Risberg och Mats Alvesson.