Press och media

Press & media

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

Sommar foto

Filosofiska institutionen
Universitetsvägen 10 D,
Frescati, Stockholm

Filosofiska institutionen
SE - 106 91, Stockholm

Fakturaadress
ref 102

Sociala medier: @filosofiska

• Lever vi ändå i den bästa av världar? 2020-01-13 Candide är en obotlig optimist som tror sig leva i den bästa av världar. Men är optimism möjligt i en värld full av lidande och grymhet? Henrik Lagerlund föreläser på Operan den 29 januari.
  • Åsa Wikforss inträdestal den 20 december 2019 2019-12-23 Åsa Wikforss har tillträtt stol sju i Svenska Akademien
  • Att göra gott bättre 2019-11-21 Vi skänker mycket pengar till välgörenhet, men hur genomtänkta är vi egentligen? Effektiv altruism är en rörelse som vill att vi skänker till välgörenhet på ett effektivt sätt. Hur då? Erik Angner reder ut.
  • Erik Angner om tid och tillit 2019-10-29 Varför blir personalens skilsmässor en viktig del av företagens bokslut? Hur ersätter uppmärksamhet pengar? När börjar vi betala med vår integritet, och hur?