Press och media

Press & media

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

Sommar foto

Filosofiska institutionen
Universitetsvägen 10 D,
Frescati, Stockholm

Filosofiska institutionen
SE - 106 91, Stockholm

Fakturaadress
ref 102

Sociala medier: @filosofiska

• Vem är du? Identitet, personlighet och populism 2019-10-17 Vilka vi är och varifrån vi kommer är en av vår tids mest brännande frågor. Se Kwame Anthony Appiah samtala om identitet, personlighet och populism med Åsa Wikforss och Merve Emre. Reducerad entré för studenter!
  • Bakom bokhyllan: Vem granskar granskarna? 2019-10-14 Hur kan vi lita på att forskningen vi läser är sann och av god kvalitet? William Bülow, postdoktor i filosofi, och Claudia Bernhard-Oettel, docent i psykologi och chefredaktör för tidskriften Scandinavian Journal of Work and Organizational Psychology deltar.
  • Det goda livet 2019-10-12 Niklas Möller diskuterar det goda livet i Filosofiska rummet: självförverkligande eller gemenskap, bekvämlighet eller kamp?
  • Varför skaffar vi barn? 2019-10-06 Vissa självklarheter ifrågasätts nästan aldrig. Samtal mellan Jessica Abbott, Sara Eldén, Alexandra Gómez och filosofen Erik Angner.